Stephanny Turton-Kat

Inspireert om te bewegen

Mijn naam is Stephanny (1975). Ik inspireer mensen in beweging, om hernieuwd met hun lichaam kennis te maken, het vinden van nieuwe, vrije bewegingspatronen en verandering van houding. Mijn werk staat in het teken van het versterken van de fysiologische samenwerking tussen ‘geest-spieren-ademhaling’. Op praktische wijze begeleid ik je om je lichaam en geest soepel te houden en de kracht van je lichaam te (her)vinden.

Mijn fascinatie voor beweging houdt mij al mijn hele leven bezig en betrokken op mensen. Deze fascinatie leidde eerst tot een succesvolle dansopleiding (Fontys Tilburg). Naast mijn werk als danser en dansdocente volgde ik de Pilates-opleiding bij Marjorie Oron (Den Haag), Romana Kryzanowska (New York) een belangrijk keer punt naar therapeutisch werk is mijn opleiding bij Marie José Blom (Californië & Nederland). In 2004 startte ik mijn succesvolle Studio Art of Movement gevestigd in Hilversum.

Door middel van regelmatige bijscholing en opleidingen verdiep ik voortdurend mijn kennis en ontwikkel ik mij gaandeweg tot een bewegingspedagoog. Ik train diepgaand in Body Logics, Body Physics, Biomechanica, Fascia-leer, Scoliose-training, voet-oefenspecialisme, Pilates en de Franklin methode. In 2018 ronde ik de eerste 200u af van de  Anusara yoga teacher training met Jayendra Hanley. Een masteropleiding Commotional Psychology bij Bert Terpstra, The Human Academy (Rosmalen). Op dit moment ben ik tweedejaars student aan het Upledger instituut (Oudewater) tot Cranio Sacraal therapeut. Deze opleidingen versterken mijn methode van vrijheid van beweging als basis voor een gezond en vitaal leven.

Stephanny weet op een zorgvuldige en betrokken manier negatieve patronen te doorbreken door mij, als klant, een connectie te laten bewerkstelligen tussen lichaam en geest. Iets wat geen enkele paramedische therapeut in 25 jaar is gelukt.

Stephanny is er van maandag t/m vrijdag.
Neem contact op om een privéles bij Stephanny te boeken. Of boek een matles in het rooster.

Je kunt de diepgang van Stephanny ook ervaren tijdens de exclusieve Ibiza Retreat in het voor- en najaar.