Joseph Pilates

Reviews van onze klanten

Ingrid is een toegewijde trainer die kijkt naar de trainingsbehoeften en capaciteiten van je lichaam. Ze zet je echt ‘aan het werk’ en is tegelijk ontspannen met ruimte voor humor. Voor mij een ideale combinatie!

— Saskia


De training bij Patty geeft mij de ideale energieboost om de (werk)week te starten. Het lichaam wordt weer soepel en het hele systeem ‘gaat aan’.  

Door de lessen is niet alleen mijn houding verbeterd, maar ook mijn lichaamsbewustzijn flink toegenomen. Daardoor voel ik me letterlijk ‘beter in mijn vel’. Art of Movemenet biedt Pilates met een grote Plus!

— Ineke


Bastiaan heeft me niet alleen geleerd hoe mijn hele lichaam met elkaar verbonden is, hij laat het me ook voelen.

Alsof ik 1,5 jaar in het gips had gezeten met mijn onderrug, er was geen beweging in te krijgen. Na een lange zoektocht met vele artsen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, acupuncturisten en alternatieve doctoren ben ik terecht gekomen bij Art of Movement. Na 1,5 jaar vreselijke stijfheid en pijn in mijn onderrug heeft Bastiaan me op een zeer zorgvuldige en plezierige manier weer bewegingsvrijheid gegeven. Het beperkte mijn hele levensstijl. Hij heeft me oefeningen laten doen en bewegingen laten voelen waarvan ik dacht dat ik die  nooit meer zou kunnen. 

De eerste keer dat ik  daar kwam liepen de tranen over mijn wangen toen ik voor het eerst weer beweging voelde in mijn rug. Na iedere 1 op 1 sessie bij Bastiaan heb ik meer zelfvertrouwen in wat mijn lichaam kan. Ik heb meer bewegingsvrijheid, ben sterker geworden en veel bewuster van mijn lichaam. 

— Brigitte


Vanwege een gebroken wervel heb ik enkele maanden plat gelegen. Hierna was het een hele klus om mijn lijf, met name mijn rug, weer in beweging te krijgen. Bastiaan heeft mij hier geweldig mee geholpen. Met zijn kundige manier van kijken. Met zijn zorgvuldige keuze van de juiste oefeningen en prettige manier van aanwijzingen geven. En met een positieve sfeer en humor!

— Charlotte