Gezond bewegen

Mijn naam is Pam Garcia. Sinds 2011 heb ik een Pilates studio in Eindhoven (PAM Pilates). En sinds dit jaar geef ik op de vrijdagmiddag een aantal uren Pilates. Ik vind het heel fijn om in het team van Art of Movement te mogen participeren.

Tijdens de zorg voor mijn moeder voelde ik me vaak machteloos en kreeg ik de behoefte om me te verdiepen in ‘gezond bewegen’. Zodoende kwam ik bij de Pilates methode uit. Deze methode sloot (op dat moment) perfect bij mij aan. 

Ik heb de opleiding tot klassiek Pilatestrainer gevolgd voor de mat en de apparaten. Dit was het begin van een mooie zoektocht naar de laatste ontwikkeling (verdieping) op het gebied van bewegen.

Ik ben bij Art of Movement terechtgekomen, doordat Stephanny mij als Bewegingsdocent en als mens erg aanspreekt. En het mooie van Stephanny vind ik, dat ze haar kennis ook wil delen met anderen.

Voor mij is het belangrijk om zo goed mogelijk af te stemmen op de Pilates deelnemer, zodat ook mensen met blessures aan de groepslessen kunnen deelnemen en na de les met een goed bewegingsgevoel naar buiten gaan.

Pam geeft les op vrijdag.
Neem contact op om een privéles bij Pam te boeken.