Patty Hoyng Coebergh

Gelukkig in je lichaam leven en bewegen

Ik ben Patty. Gelukkig in je lichaam leven en bewegen is mijn motto. Ik deed al zeven jaar aan pilates toen ik in 2015 besloot de opleiding tot Pilates trainer bij Stephanny te volgen en bij haar in de studio te komen werken. Ik vind het boeiend om mijn cursisten tijdens het proces te zien groeien. Sommige mensen die hier voor het eerst binnenstappen, zijn zich nog helemaal niet bewust van hun ademhaling of hun lichaam. De groei die zij hier doormaken is enorm. Opeens zitten ze in hun lichaam. Zijn ze in staat hun spieren aan te spannen of spanning los te laten en is er echt lichaamsbewustzijn.

Pilates biedt de mogelijkheid lichaam en geest te verbinden en zorgt ervoor dat de klant door beweging sterker in haar of zijn lijf kan functioneren. Dat krachtiger worden zie je in alles terug. Niet alleen in de les, maar ook in hoe iemand beweegt, staat of zich presenteert. Veel van mijn cursisten weten zich ook beter te ontspannen in de hectiek van alledag.

Ik neem elke week met plezier deel aan de les van Patty. Ik kom vaak stijf binnen, maar voel me als ik vertrek veel beter in balans in mijn lichaam. Patty geeft energiek les en let goed op iedereen.

Patty is er maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag overdag.
Neem contact op om een privéles bij Patty te boeken. Of boek een matles in het rooster.