Marcia Wagschal

Wees geruster in je beweging

Ik heet Marcia Wagschal, ik kom uit de VS en ik woon al 45 jaar in Nederland, dus ondertussen ben ik ook zo’n beetje half Nederlands. Ik ging in 2001 voor het eerst naar Pilates, ik liep nooit zonder pijn. Na 3 Pilates lessen in 3 weken, kon ik de hele nacht, zonder pijn, doordansen op het huwelijksfeest van mijn dochter.

Ik was een van Stephanny’s eerste cliënten in Den Haag en ik heb haar sindsdien via Amsterdam naar Hilversum gevolgd. Een paar jaar geleden groeide bij mij het idee, met mijn enthousiasme voor Pilates alsook mijn wens meer diepgang te vinden in Pilates, dit ook met anderen te willen delen en eigenlijk zelf trainer te worden. Gelukkig was Stephanny ook best enthousiast over dit idee en liet mij direct toe tot haar opleiding voor Pilates trainer.

Waarom nu Pilates voor osteoperose? Ik zie het als een perfecte match voor mij binnen Art of Movement. Enerzijds mijn leeftijd, gevoeligheid en aanleg voor lagere botdichtheid, anderzijds een mooie en veilige manier om Pilates te willen doen voor wat ouderen. Daarom was ik In de afgelopen tijd hard bezig om deze cursus mijn eigen te maken. Ik voel mijzelf ondertussen ook sterker, flexibeler en meer in evenwicht dan ooit tevoren. En zo worden deze nieuwe cursuslessen ook aangekondigd op de website van Art of Movement. Ik verheug mij er enorm op mijn ervaring en kennis te gaan delen!

Neem contact op om een privéles bij Marcia te boeken.