Vrijer, makkelijker en krachtiger bewegen

Mijn naam is Myra Friedel, ik kom uit het zuiden van het land, waar ik Stephanny heb leren kennen en waar ik mijn eigen studio heb. Sinds 2 jaar kom ik met veel plezier en liefde vanuit Waalre naar Art of Movement om op donderdag en vrijdag les te geven.

Na mijn jeugd doorgebracht te hebben in de “no pain, no gain” cultuur van de topsport (hockey) met de bijbehorende blessures ben ik op zoek gegaan naar een methode die wel werkte voor mijn lijf. Zo ben ik terecht gekomen bij de pilates methode en heb me in 2006 geschoold tot klassiek pilatestrainer. Inmiddels heb ik mijn lessen vanuit klassiek pilates doorontwikkeld naar een eigen stijl die perfect past in het motto van Art of Movement “less is more” .

In mijn lessen werk ik samen met jou aan vrijer, makkelijker en krachtiger bewegen waarbij ik je altijd zal uitdagen om datgene uit de les te halen wat voor jou die dag nodig is.  Passie voor mijn vak , aandacht voor de mens in het lichaam en de drive om meer kennis te vergaren helpen me daarbij.

In mijn matlessen werk ik met oog voor detail, zowel in de techniek van de oefening als voor de persoon op de mat. Ik vind het belangrijk dat iedereen in mijn matles iets mee naar huis nemen waar hij of zij mee verder kan, een bewustwording in het lijf of een kleine “bite” in de vorm van spierpijn omdat je uitgedaagd bent. Verder vind ik ontspanning in de inspanning essentieel om goed te bewegen dus af en toe een keertje lachen in de les hoort daar ook bij.

Voel je welkom om in mijn lessen te werken aan jezelf en voor jezelf met oog voor detail.

Myra is er op donderdag en vrijdag.
Neem contact op om een privéles bij Myra te boeken. Of boek een matles in het rooster.