The mind and the
body are not
seperate. What
affects one,
affects the other

Lieve allemaal,
 
Het is herfst, buiten kleuren de bomen in mooie herfstkleuren en laten hun bladeren los, de temperaturen dalen. Het seizoen van bezinnen, oogsten en wellicht ook loskomen van wat niet meer bij je past. Wat betekend de herfst voor jou?
 
Deze oktober maand is het duidelijk geworden dat de COVID-19 maatregelen weer allemaal aangescherpt worden en dat de enige manier om hier mee te dealen is goed voor je zelf en elkaar te zorgen.
 
Gelukkig kunnen we nog open blijven met de maatregelen die we al genomen hebben! Enkele aanpassingen hebben we wel gemaakt. Deze wil ik via deze nieuwsbrief onder de aandacht brengen.
 
Inmiddels draaien we nu 1,5 maand met Eversports. We hopen dat iedereen zijn draai heeft gevonden met het nieuwe systeem!?
Zijn er vragen over afspraken, kaarten, betalingen of andere administratieve zaken neem dan contact met ons op via studio@artofmovement.nl of 0616426441. Tessa, Rolf en ik staan voor jullie klaar!
 
Iets heel anders en een leuk weetje: Misschien kennen jullie de Nederlandse TV serie KLEM met onder andere Georgina Verbaan en Barry Atsma. Begin van dit jaar zijn er opnames gemaakt voor deze serie in de Oldschool. Deze worden nu uitgezonden op TV in seizoen 3 op NPO1.
 
Voor nu, zorg goed voor je zelf en voor elkaar! Take care and stay healthy!

Stephanny Turton & Art of Movement team

COVID-19 maatregelen

Via deze link vind je de richtlijnen die in de studio worden toegepast om iedereen zo fijn en veilig mogelijk te kunnen behandelen en te laten trainen.
 
Per maandag 19 oktober hangen er op beide prikborden een QR-code met de triage vragen. We stellen het op prijs dat iedereen voordat zijn/haar les start de code in scant met zijn mobiele telefoon en de triage vragen invult.
Gezichtsmaskers zijn verplicht in het Oldschool gebouw. Denk daarbij aan trappenhuis, hal en de gezamenlijke wachtruimte.
 
Tijdens de groepslessen is het dragen van een masker niet verplicht. Tijdens de privélessen zal de docent een masker dragen en adviseren we de klanten er ook een te dragen voor eigen veiligheid.
Zoals ik al benoemde, is het herfst en dalen de temperaturen. Om de ventilatie tijdens de lessen zo optimaal mogelijk te laten zijn staan alle ramen en vaak ook de deuren open. Draag lagen, iets warms dat comfortabel genoeg is om in te bewegen, het kan soms fris zijn…. Er is in de ruimte een CO2-meter zodat we goed kunnen meten of de lucht optimaal is.
We doen met het Art of Movement team onze uiterste best om iedereen zo fijn en veilig mogelijk te kunnen laten trainen. Als er vragen of comments zijn dan horen we ze graag en staan we voor je klaar!

Online lessen volgen via Eversports
Wanneer je je hebt ingeschreven voor een online matles, dan kun je via Eversports meedoen met de online les in plaats van de link via de mail.
Als je op de site van Eversports inlogt, dan zie je je geboekte lessen. Hier staat ook een link om mee te doen met de online matles. De link is een kwartier voor de les beschikbaar.
In de app voor de mobile telefoon is deze link ook beschikbaar bij de geboekte lessen.
 
Winkel
 In de afgelopen maanden is gebleken, dat het fijn is om thuis een goede basis uitzet te hebben van props (ballen, elastiek banden enz..) die we tijdens de lessen gebruiken, vooral als je thuis de online lessen volgt. We hebben weer een nieuwe voorraad binnen gekregen en er zullen de komende weken nog meer producten worden aangevuld.
 
Mocht je uitzet nog niet compleet zijn of wil je graag een uitzet aanschaffen dan kan dat en horen we het graag.