Nieuwe coronamaatregelen vanaf zaterdag 6 november


We hopen dat deze nieuwsbrief jullie in goede gezondheid bereikt.

Zoals ons allen bekend, zijn na de persconferentie van afgelopen dinsdagavond de regels voor het Coronabeleid weer aangescherpt. 

Deze zijn ingegaan op zaterdag 6 november 2021. De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor iedereen die een bezoek brengt aan Art of Movement van 18 jaar en ouder.

Wat merk je daarvan bij Art of Movement?
Vanaf zaterdag 6 november zal het controleren van de QR-code met een geldig identiteitsbewijs voor iedere bezoeker van 18 jaar en ouder bij de entree van de lessen moeten plaatsvinden. 

Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij de toegang moeten weigeren. Houd hiermee rekening dat onze trainers de maatregelen uitvoeren en niet zelf maken. Een discussie hierover heeft geen zin en kan daarom ook niet gevoerd worden. Iedereen is in de online lessen natuurlijk van harte welkom ook zonder QR-code! 
 
We zullen in de live lessen de maximale groepsgrootte van 7 personen voorlopig behouden, waardoor we de 1,5 meter kunnen waarborgen. Ventilatie via ramen, deuren en ionisatieapparaat zullen we ten alle tijden hanteren. Om de doorstroom in de gang te bevorderen vragen we jullie om indien mogelijk zo kort mogelijk voor de les binnen te komen in je trainingskleren en na de les direct te vertrekken. 

Wat is de coronapas?
De coronapas geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld zijn van COVID-19. Er kan een vaccinatiebewijs op papier worden laten zien of een QR code die op een Smartphone is gedownload via de Coronacheck App. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze lessen. Om je te laten testen kun je een gratis afspraak maken via www.testenvoortoegang.org/

De basisregels blijven gelden:
– Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je gevaccineerd bent.
– Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis enn blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al gevaccineerd zijn. 
– Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
– Geef andere mensen geen hand.
– Was vaak en goed je handen.
– Hoest en nies in je elleboog.
– Zorg voor frisse lucht.

Wij hopen hiermee met elkaar ook bij te dragen aan het omlaag krijgen van de besmettingscijfers. We danken jullie voor jullie begrip en medewerking. Op deze manier hopen we jullie live te mogen blijven ontvangen in de studio. Blijf gezond!
 
Warme groet,
Stephanny & Team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *