‘Niksen’

The art of doing nothing; An opportunity to step back, let go of the need to accomplish, and embrace the value of non-doing.

 

The Soulspot Art of Movement gaat verhuizen!

De nieuwsbrief heeft een tijdje op zich laten wachten, maar niet zonder reden. Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al benoemde is Art of Movement vol op in beweging en transitie. The soulspot Art of Movement gaat verhuizen van af half september. De meesten van jullie zullen dit al gehoord hebben tijdens de lessen.

De exacte verhuis datum volgt, dit is afhankelijk van het verloop van de verbouwing en de droog tijd van de vloer en de muren, maar de intentie is om half september te verhuizen.

Een feit is dat we voor oktober over gaan.

De studio bestaat bijna 20 jaar en het voelt heel kloppend om de volgende stap te zetten. In de afgelopen 20 jaar heeft Art of Movement verschillende locaties gehad, daarvan hebben we 11 jaar heel fijn in de Oldschool gehuisd. Hier heeft de studio de mogelijkheid gehad om te groeien en de vorm te krijgen die het nu heeft, een goed fundament voor de volgende stap. Heel dankbaar ben ik daarvoor.

Die volgende stap was voor mij het kopen van een eigen plek, waar ik mijn dromen verder kan ontwikkelen en uitbouwen. Ik heb op 6 april het oude duivenvereniging gebouw aan de Ehrlichstraat gekocht. Momenteel is daar een grote verbouwing bezig. Heel leuk en heel spannend ook.

Hier op de foto’s een kleine impressie van hoe het was en hoe het nu vordert.

 

Hoe loopt het met bsport?

Achter de schermen zijn we allemaal nog volop bezig alles in het nieuwe programma te ontdekken en te verfijnen. Zoals ze dat bij Bsport zeggen “dat heeft tijd nodig” Gelukkig is het allemaal niet al te gecompliceerd en ervaren we nu al de grote voordelen. Ondanks dat het ook wennen is (dat is alles wat nieuw is) ben ik heel blij dat we de overstap gemaakt hebben.

Als jullie ergens tegen aanlopen dan horen we dat graag. Per mail werkt dat het best, dan kunnen we het oppakken.

We hebben een gepersonaliseerde app bij Bsport. De app is te downloaden in de Apple app store en Google play.

 

Zomerperiode

De vakantieperiode is dit weekeinde ook voor het noorden van Nederland begonnen. Dat betekent dat we in de studio vanaf maandag 24 juli een zomerrooster zullen hanteren.

In het rooster staan 3 a 4 mat lessen per week, waar je je voor kunt inschrijven. Voor deze lessen kun je je inschrijven via de Bsport app of via de site.

 

Korte bewegingsreeks voor de zomer on demand

Voor eenieder die op vakantie is en niet mee kan doen met de lessen uit ons rooster heb ik een korte bewegingsreeks en een korte restore & release les opgenomen. Als je in beweging wil blijven op je vakantiebestemming kan dat!

Veel plezier!

 

Fijn boek

Een van mijn favoriete boeken is de Alchemist van Paulo Coelho

Ik heb het boek meerdere malen gelezen en het brengt steeds opnieuw meer bewustwording en gewaar zijn die bijdraagt aan mijn persoonlijke en zakelijke processen. Misschien geld dat voor jou ook?!

Veel leesplezier!

 

Simpel en verfrissend zomer drankje

Citroen lemonade:

INGREDIËNTEN:

  • 600 ml water
  •  honing ( let op: honingwater maak je met gelijke delen honing en water) of naar je eigen smaak.
  • 180 ml citroensap
 

Namens het hele Art of Movement team wens ik iedereen hele fijne zomer weken waar je ook bent!

Warme groet,

Stephanny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *