img-7401.jpgHallo allemaal,

Wohoo, vanaf 1 juli kunnen we weer live lessen aanbieden binnen bij Art of Movement! Super fijn om je straks weer bij ons live binnen te mogen verwelkom! Het waren bijzondere uitdagende en leerzame maanden. Het was te gek om met jullie allemaal te ontmoeten en te trainen de afgelopen maanden vanuit ons online platform! Heel erg bedankt voor jullie geweldige steun en het delen van the good vibe!  

warme groet,

Stephanny

line.png

C O V I D – 1 9 R I C H T L I J N E N

Vanaf woensdag 1 juli gaan we weer open voor lessen in de studio. We hebben allerlei maatregelen getroffen met betrekking tot COVID-19. In de studio hangt een overzicht van de richtlijnen die gelden in de studio.

Het is belangrijk dat je deze richtlijnen hebt gelezen. Dan je weet waar je aan toe bent en kunnen we veilig met elkaar trainen.

5efaefdca2d85_line.png

O N L I N E L E S S E N

Je kan de aankomende tijd ook verder met de online lessen. We zullen enkele lessen in het rooster live-streamen terwijl we ze live in de studio geven. We hebben veel verzoeken gekregen van mensen die verweg wonen en op deze manier vaker mee kunnen doen. Super leuk! 

Je kan via het rooster vinden welke lessen dit zullen zijn. Als je online mee doet, schrijf je dan specifiek voor een online les in! Zo weten we precies aan wie we de link kunnen sturen om mee te doen.

5efa71307d307_1d3d22ba-7947-46b0-9c04-6a26764c4fff.jpg

5efaf05614162_line.png

R O O S T E R

Er zullen wat wijzigingen zijn in het Rooster. Om de 1,5 meter beter te kunnen waarborgen op de gangen tijdens de leswissels zijn de tijden van sommige lessen gewijzigd. Kijk dus ook goed naar de tijden in ons rooster voordat je je inschrijft.

Bij warm weer zullen sommige lessen in de tuin plaatsvinden. Let op ons rooster, daar zullen we de tuin lessen vermelden.

5efaf07e3a79d_line.png

F U S I E F I T M A N A G E R & E V E R S P O R T S

In Juli zal ons boekingssysteem over gaan van Fitmanager naar Eversports. Gaandeweg dit proces zullen we jullie vragen om je account te heractiveren. Hierover volgt later meer informatie.

5efaf0e321b48_line.png

V A K A N T I E T I J D

Vanaf 6 juli start hier in het Noorden van Nederland de zomervakantie, deze loopt t/m 16 Aug.

De studio zal met een aangepast rooster open zijn.

Als je in deze weken les wil, laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Tijdens deze weken zullen een deel van de matlessen live in de studio doorgaan en een deel via onze live-stream.

Graag zien we iedereen weer live in de studio vanaf 1 juli!